info@oramaellados.gr
Κεντρικά Γραφεία Κόμματος:
2130 466 466
ΦΑΞ:
2130 466 466

Μέλη

 

ΜΕΛΗ

 

Η ονομασία του πολιτικού αυτού χώρου επιλέχθηκε για να αποτυπώσει ακριβώς την αιτία και τον λόγο της δημιουργίας του. Είναι η επιθυμία που έγινε Όραμα για την Αναγέννηση της Ελλάδος, και από τη θεωρία πέρασε στην πράξη και έγινε ο χώρος που θα αναλάβει δράση στο πεδίο της διεκδίκησης όλων των αυτονόητων.

 

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες αλλά κυρίως σε αυτούς που οι πολιτικές πράξεις τους έκαναν να απενεργοποιηθούν από τα κοινά. Τα κοινά που καθορίζουν τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας και το μέλλον μας. Είναι απαραίτητο να έχουμε πραγματικό λόγο και δύναμη σε αυτά που συμβαίνουν σε εμάς χωρίς εμάς. Είναι απαραίτητο από αποδέκτες της συμβατικής διαπίστωσης, να γίνουμε πρωταγωνιστές της ίδιας μας της μοίρας.

 

Η αρχή έχει γίνει και βαδίζουμε με βήματα σταθερά. Για μια πορεία, μονόδρομο, στο τέλος της οποίας είναι αυτό που όλοι μας θέλουμε, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας και έναρξη της υλοποίησης του Οράματος για την Αναγέννηση της Ελλάδος.

 

Σε αυτή τη διαδρομή είναι επιτακτική η ενεργοποίηση όλων μας και η ανάληψη δράσης και ευθύνης. Με την εγγραφή μελών θα εδραιώσουμε την παρουσία μας και θα έχουν λόγο οι παρεμβάσεις μας. Κι έτσι, ακόμα κι αν κάποιοι θα ήθελαν να “κλείσουν” τα αυτιά τους στις απαιτήσεις μας, όταν τους φτάσουν οι φωνές μας θα είναι πολλές και δυνατές, οπότε αυτό δε θα είναι δυνατό. Κανένα εργαλείο του συστήματος, ΜΜΕ, δημοσκοπήσεις, ηλεκτρονική ενημέρωση, δεν θα είναι αρκετό να μας σιγήσει, αφού η αποτύπωση χιλιάδων μελών θα είναι η μία και μόνη αληθινή μονάδα μέτρησης.

 

Η εγγραφή του κάθε νέου μέλους δίνει δύναμη στον λόγο μας, κι ένας ένας θα μεγαλώνει το σύνολο, μία μία οι περιοχές της Ελλάδας θα αποκτούν οργάνωση και θα δηλώνουμε ηχηρά και δυνατά τα θέλω και τα πρέπει μας. Ας καταπολεμήσουμε επιτέλους δισταγμούς και αναστολές και ας βάλουμε φωνή και άποψη με ονοματεπώνυμο για να επιτύχουμε τα αυτονόητα.

 

Εγγραφή Μελών, επώνυμα ή ανώνυμα, ανάληψη δράσης σε όποιον τομέα μπορούμε, στελέχωση του χώρου από πολίτες, για εμάς και για το μέλλον όλων μας.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Οι εγγραφές των Μελών διαχωρίζονται σε επώνυμες και ανώνυμες. Τα βήματα είναι ίδια εκτός του πεδίου της υπογραφής που καθορίζει την ιδιότητα που προαναφέραμε καθώς και τον τρόπο καταγραφής. Τονίζεται πως όλη την διαδικασία αναλαμβάνει ο ίδιος ο πρόεδρος και μόνο αυτός.

Τα μέλη που επέλεξαν την επώνυμη εγγραφή καταχωρούνται στο βιβλίο των μελών και στο ψηφιακό αρχείο στο γραφείο. Οι ανώνυμες εγγραφές δεν καταγράφονται πουθενά. Όλες τις εγγραφές τις κρατάει ο πρόεδρος σε ασφαλές σημείο της επιλογής του που μόνον ο ίδιος γνωρίζει και έχει πρόσβαση. Σε περίπτωση αποχώρησης του μέλους από το ΟΡΑΜ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ, για όποιον λόγο, καταστρέφεται η αίτηση και διαγράφεται όλο το ίχνος εγγραφής άμεσα.

Με την παραλαβή της εγγραφής συμπληρώνουμε εμείς τα υπόλοιπα στοιχεία που βρίσκουμε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

 

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Καθιερώσαμε δύο τρόπους εγγραφής, τον αναλογικό και τον ψηφιακό. Σε κάθε έναν ισχύουν τα ίδια δεδομένα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Οι διαφορές είναι στην διαδικασία και μόνο, με τον αναλογικό να είναι πιο πολύπλοκος και χρονοβόρος, αλλά να αφήνει την αίσθηση του πραγματικού, με το χαρτί, την γραφή, την ταχυδρόμηση. Ωστόσο και ο ψηφιακός δεν μειώνει την επιθυμία ενασχόλησης, καθώς δίνει το πλεονέκτημα της αμεσότητας και της εξοικονόμησης χρόνου.

Σημασία έχει το ενδιαφέρον της συμμετοχής και αυτό είναι ισάξιο σε κάθε περίπτωση.

 

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα βήματα και για τις δύο περιπτώσεις.

 

Για την αναλογική εγγραφή, το υποψήφιο μέλος βρίσκει την αίτηση εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΡΑΜ. Α. ΕΛΛΑΔΟΣ (εδώ) την εκτυπώνει ή την αντιγράφει χειρόγραφα με καθαρά και ευανάγνωστα γράμματα σε χαρτί Α4. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει στο γραφείο για να του σταλούν ταχυδρομικά όλα τα σχετικά έγγραφα.

Συμπληρώνει τα στοιχεία του, απαραίτητα τα πεδία με αστερίσκο, σημειώνει, εάν θέλει, ότι θεωρεί σχετικό και χρήσιμο στην πίσω σελίδα, υπογράφει στην επιθυμητή επιλογή επώνυμη ή ανώνυμη εγγραφή, και την ταχυδρομεί στην διεύθυνση

ΟΡΑΜ. Α. ΕΛΛΑΔΟΣ

Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη Πειραιάς Τ.Κ. 18535

που βρίσκεται το κεντρικό γραφείο.

Μόλις την παραλάβουμε, συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία, αρχειοθετείται, υπογράφεται από τον πρόεδρο, βγαίνει αντίγραφο και επιστρέφεται ταχυδρομικά η γνήσια αίτηση πλήρης μαζί με την κάρτα μέλους.

 

Για την ηλεκτρονική εγγραφή ανοίγει το pdf αρχείο (εδώ), συμπληρώνει τα στοιχεία του, απαραίτητα τα πεδία με αστερίσκο, και σημειώνει εάν θέλει στην πίσω σελίδα ότι θεωρεί σχετικό και χρήσιμο.

Κατόπιν επιλέγει:

  1. εκτύπωση

  2. επιλογή εκτυπωτή – αλλαγή – αποθήκευση ως pdf

  3. το αποθηκευμένο αρχείο το στέλνει είτε άμεσα είτε το περνάει ως συνημμένο με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή, εάν επιλέξετε αποθήκευση χωρίς την παραπάνω σειρά θα κατέβει η φόρμα εγγραφής χωρίς αυτά που συμπληρώσατε.

Μόλις το παραλάβουμε επικοινωνούμε μαζί σας για επιβεβαίωση και για την επιλογή επώνυμα ή ανώνυμα. Αποδεικτικό της εγγραφής σας είναι η απόδειξη από την κατάθεση του ποσού εγγραφής. Κατόπιν συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία, αρχειοθετείται, υπογράφεται από τον πρόεδρο, βγαίνει αντίγραφο και επιστρέφεται ταχυδρομικά η αίτηση πλήρης μαζί με την κάρτα μέλους.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι εύκολος κανένας από τους παραπάνω τρόπους, το υποψήφιο μέλος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να στείλουμε εμείς όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η επικοινωνία είναι η καλύτερη λύση όλων των αποριών.

 

Συμπληρώστε εδώ την Φόρμα εγγραφής ηλεκτρονικά

 Εκτυπώστε εδώ την Φόρμα Εγγραφής Μέλους

εδώ σε pdf