info@oramaellados.gr
Ι. Δραγάτση 2-4 & Κολοκοτρώνη, Πειραιάς

ΒΙΟΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1ο μέρος

Το παρελθόν της χώρας εξαγγέλλει το μέλλον!

45 χρόνια, κόμματα ιδρύονται, διαλύονται, απορροφούνται, συνεργάζονται.
45 χρόνια και η Ελλάδα στην κατηφόρα.
45 χρόνια τα μόνα επιτυχημένα είναι το ''ρουσφέτι'' και

οι ''χάρες''.
45 χρόνια τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια ονόματα, οι ίδιοι και οι απόγονοί τους! Κόμματα, ''παιδιά'' και ''αποκαΐδια''.

Δεν είναι υπερβολή, είναι μεταγραφικό παζάρι από τα λίγα.
45 χρόνια ''ιδεολογία'', οπαδισμός και προσωπολατρία!
Κέρδιζε το ''κόμμα'' και έχανε η Ελλάδα και ο ''οπαδός''.

45 χρόνια και τώρα νάτοι πάλι οι ''σωτήρες''. Αυτοί που φέραν την καταστροφή μιλάνε για ''σωτηρία'' και ευημερία! Η λέξη ''σωτήρας'' είναι ύβρις προς το μέγεθος της Ελλάδας, κυρίως όταν ξεστομίζετε από νάνους!

Μικροί μεσαίοι μεγάλοι!
45 χρόνια, μόνο μία αλήθεια! Η ανακύκλωση του ''κομματικού σωλήνα'' και κλωνοποίηση!
Τεκμηριώνω τα παραπάνω για εκείνους που 45 χρόνια δηλώνουν πως είναι το μέλλον!
45 χρόνια παρελθόν, και μιλάνε για μέλλον!
Τόσο θράσος!

Σημαντικό και ιδιαίτερο το γεγονός πως υπάρχουν κόμματα 2 ταχυτήτων, εκείνα που είναι μόνο στις Ευρωεκλογές και εκείνα που κατεβαίνουν και στις Εθνικές.
Πέντε χρόνια δυνατό μισθό δίνουν οι Ευρωεκλογές, δεν είναι τυχαίο!

Κόμματα και πρόσωπα
Ξεκινάω με τα δύο πρώτα που είναι σημαντικά.

Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ)
Αποτελείτε από μουσουλμάνους που επιδιώκουν αναγνώριση Τουρκικής μειονότητας κάτι το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την συνθήκη της Λωζάνης. Κατέβηκε το 2014 στις Ευρωεκλογές και μάλλον θα το κάνει και τώρα. Στις εθνικές εκλογές δεν κατέβηκε αλλά σίγουρα κάποιον στήριζε, αφού αυτός ο κάποιος τους αναγνώρισε τον σύλλογο.
Πιασάρικο και παραπλανητικό όνομα.

Ουράνιο Τόξο.
Όνομα και σύμβολο παραπλανητικά ρομαντικό! Αποτελείτε από κάποιους που έχουν για στόχο την αναγνώριση Σκοπιανής μειονότητας και την απελευθέρωσή τους από τους Έλληνες! Επίσης επιδιώκουν αναγνώριση της γλώσσας! Συχνή συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, και συνεργασία στις Εθνικές. Με ποιους άραγε! Μα φυσικά με εκείνους που πανηγύριζαν

ΣΥΡΙΖΑ. (παιδί της αριστεράς( ; ), και υιοθετημένο του ΠΑΣΟΚ) έγινε κόμμα το 2014 για να πάρει το μπόνους εδρών! Η εξέλιξη του ''Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου''
Μόρφωμα και μουτζούρα ταυτόχρονα αφού δεν ξέρουν τί ακριβώς είναι αλλά δηλώνουν κάτι.
Αποδεικνύεται πως δεν ήταν ενάντια στην Αμερική το ΝΑΤΟ και το κεφάλαιο αλλά πολύ φίλοι τους και έκαναν πορείες για να διώξουν τους άλλους!
Πολύ πρόθυμο για όλα, μάζεψε ότι περίσσεψε από αλλού, συγκέντρωσε κάθε μειοψηφία και τους έκανε όλα τα χατίρια, περικύκλωσε (!) το σύστημα με τον δεξιό ''έτοιμο για όλα'', έδειξε την ''αλληλεγγύη'' του σε όσους είχαν λεφτά να ''επενδύσουν'', πέταξε τους άλλους σε ''δομές'' και για όλα στέλνει τον λογαριασμό στην Ελλάδα.
Στο τέλος, η Ελλάδα βρίσκεται με εκχωρημένη την περιουσία της για 99 χρόνια, με τα δημόσια έσοδα παραδομένα αλλού, και την Μακεδονία προδομένη. Έβγαλε την Ελλάδα από το μνημόνιο που την έβαλε και παλεύει να διώξει τους ''θεσμούς'' που μετά τις εκλογές θα τους ονομάζει και πάλι Τρόικα!
Δεν βρίσκει άλλους να συμπληρώσει και άρχισε να βγάζει ''πολιτικούς σκελετούς''.
Άρχισε να εξαγγέλλει ότι και το 2015!
Στο δελτίο γράφει ''άντρας'' αλλά δεν είναι σίγουρο πως ισχύει ότι γράφει! Ισχύει το εξής:
άλλο τί λέμε, άλλο τί δηλώνουμε και άλλο τί στο τέλος κάνουμε!

1ο μέρος

2ο μέρος